Власт нема решење за паркинг места у Београду, српски радикали имају решење

Годинама уназад ми, српски радикали,упозоравамо јавност на бахато понашање челника градског режима и на њихову неспособност да се ухвате у коштац с нагомиланим проблемима који тиште нашу престоницу рекао је Војин Карастојановић, потпредседник Општинског одбора Звездара и члан Београдског окружног одбора Српске радикалне странке.

Гужве у саобраћају и проблем са паркирањeм возила у Београду су проблеми с којима се београђани свакодневно сусрећу. Ове проблеме нису покушали да реше ни раније ђиласовци, ни данаснапредњаци.Што је још важније, челници градске власти о овим проблемима уопште не говоре у јавности. Ваљда мисле да ако ћуте, проблем ни не постоји.

– Лепо је што се Београд гради, али није добро што се то ради стихијски. Инвеститори добијају дозволе за изградњу стамбених зграда и углавном целу површину плаца покрију зградом, а никога није брига како ће се решити проблем паркирања возила будућих власника станова у тим зградама – истакао је Карастојановић.

Небригом власти проблеми у саобраћају се гомилају и сваки дан су све уочљивији, а српски радикали сматрају да се ови проблеми не могу решити кажњавањем власника возила, већ озбиљним приступом решавању овог проблема.

Карастојановић је позвао челнике режима да направе студију изводљивости, на стратешком нивоу, развоја саобраћајне инфраструктуре, која ће пратити све релевантнеподатке развоја и ширења нашег града, а све у циљу сузбијања проблема великих гужви у саобраћају и недовољног броја паркинг места.

https://www.youtube.com/watch?v=v9uI3N3fXt0

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ