Проф. др Војислав Шешељ делио своје књиге у Нишу

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ је у оквиру предизборне кампање делио своје књиге народу Ниша:

Новинар: Шта поручујете грађанима Ниша који дођу овде, на ваш штанд и узму књигу?

Проф. др Војислав Шешељ: Поручујем свим грађанима Ниша да збију редове са патриотским политичким партијама у Србији, које наступају заједнички на овим изборима. Ми смо на изборној листи под бројем један. То је, дакле, листа „Ниш сутра“, чији је носилац Александар Вучић, а на којој су припадници Српске напредне странке, припадници Српске радикалне странке, Социјалистичке партије Србије и још једанаест странака. Да их не набрајам све, народ зна које су то странке.

Наш је циљ да не дозволимо да Ниш падне у издајничке руке. У руке ових прозападних партија које су га унаказиле. Сетите се шта се десило после петог октобра, када су те издајничке странке преузеле власт. Уништили су Електронску индустрију, Машинску индустрију и све друго што је радило у Нишу. Јесте радило под санкцијама у страшним проблемима, али је радило. А онда је нестало. Продато је будзашто, упропашћена је сва привреда. Сад се привреда Србије подиже, такорећи испочетка и велики је напредак већ постигнут. Ниш може очекивати добре ствари само ако наша коалиција победи.

А имају грађани Ниша разлога да се љуте и на напредњаке и на социјалисте, па и на нас радикале за протекла нека времена, али какви смо да смо, од нас тренутно бољих нема. Зато сматрам да треба гласати за ову патриотску изборну листу.

Ја делим овде народу своје књиге. То је неколико десетина хиљада књига. Мислим да ће бити скоро тридесет хиљада и драго ми је да те књиге иду у народ. Ту има и хашких докумената и разних других докумената и тако. Биће то једног дана драгоцено сведочанство нашег времена.

Новинар: Добро, а на листи у Нишу је једанаест странака.

Проф. др Војислав Шешељ: Једанаест, да. Има нас укупно четрнаест на нивоу Србије.

Новинар: А у Нишу једанаест.

Проф. др Војислав Шешељ: Да.

Новинар: Видите ли међу њима неке странке или коалиције са којима бисте после избора могли да заједнички формирате власт у Нишу?

Проф. др Војислав Шешељ: Па, ја се надам да ћемо ми имати одборнике у Скупштини града Ниша и да ћемо учествовати у извршној власти. Ја мислим да смо заслужили толико, да имамо бар једног представника у Градском већу, да имамо наше представнике и у неким другим телима Скупштине града, а и по свим нишким општинама. Ми смо свуда на заједничкој листи и имамо озбиљне кандидате.

Новинар: Добро, хвала вам пуно.

Проф. др Војислав Шешељ: Хвала вама.

https://www.youtube.com/watch?v=hgcv5c43seg

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ