Време је за оставку

Градски одбор Српске радикалне странке у Врању подсећа јавност да ће напредњачка власт у Врању у новој години наставити политику уништавања Врања задуживањем града, како би се покрио велики буџетски дефицит. Како напредњаци владају у Врању, најбоље сведочи скоро двогодишња реконструкција Улице Бора Станковића која је дугачка само хиљаду метара. Уместо да смо у нову годину ушли са реконструисаном улицом, ми смо сведоци да је у овој улици настао прави саобраћајни хаос, сличан оном хаосу који потреса редове напредњака у Врању.

Евидентно је да напредњачка власт није у стању да реши проблем у самом центру Врања, а камоли проблеме становника у другим деловима града и околним селима.

Сада је јасно да грађани Врања не могу ништа добро очекивати од овакве градске власти која не пропушта прилику да се обрука на сваком кораку. Оваквим темпом и „ефикасношћу”, никада неће бити решени горући проблеми нашег града. Село Нерадовац ће и даље бити без водовода и питке воде. Напредњаци и њихови сателити сетиће се тог места када дођу избору и када буде требало режирати неку нову бламажу којој ће се смејати цела Србија.

Кривац за ово расуло, нерационално и неефикасно располагање буџетским новцем је актуелни градоначелник Врања Слободан Миленковић. Тај неспособњаковић није у стању да води наш град и да решава свакодневне проблеме грађана. Крајње је време да тај човек смогне снаге и да поднесе оставку.

Тим чином, Слободан Миленковић би омогућио да се окрене нека нова страница у животу нашег града и да се већ једном започне са решавањем елементарних комуналних проблема који оптерећују живот наших суграђана. У супротном, после епидемије Корона вируса уследиће епидемија нестручности, бахатости и примитивизма. Врање то не заслужује!

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ