Вучићу, чекамо одговор!

На данашњој конференцији за новинаре присутнима се обратио кандидат Српске радикалне странке за градоначелника града БеоградаМиљан Дамјановић.

Он је изјавио да Српска радикална странка инсистира да се Вучић, као председник Републике Србије, изјасни да ли Ана Брнабић има његову подршку за антируску политику коју намерава да спроводи са места председника Владе. Уколико настави да ћути, биће јасно да је изабрао Европску унију и да му је прича о сарадњи са Руском Федерацијом служила за предизборну кампању и обмањивање бирача.

Такође ће бити јасно да је госпођицу Брнабић, заправо, подметнуо грађанима Србије за премијера зато што је знао да је она довољно прозападна и довољно неморална да Србима, преко америчке агенције Блумберг, поручи да ће у Вучићево име водити политику која ће Србију водити ка Европској унији, а можемо очекивати и да ће нас ускоро обавестити да нам је заправо НАТО бољи савезник од братске Руске Федерације.

Осим што се недвосмислено (у својој изјави за ову америчку агенцију) одрекла сарадње са Руском Федерацијом, Ана Брнабић је најавила и да ће се у будућности заправо одлучивати о статусу лажне „државе Косово“ и на тај начин је обелоданила да за њу Косово и Метохија нису саставни део Србије.

Уколико се Александар Вучић не слаже са државном политиком Ане Брнабић по питању Руске Федерације и Косова и Метохије, нека то јавно каже и нека од својих народних посланика под хитно затражи да се одмах смени Ана Брнабић са функције председника Владе, пре него што нанесе ненадокнадиву штету за Србију и српски народ.

Миљан Дамјановић је упознао јавност да је нови народни посланик Српске радикалне странке у Народној скупштини дипломирани дефектолог Ружица Николић, заменик генералног секретара Српске радикалне странке.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР