Вучићу, који је то нови пут за Србију?

Српска радикална странка неће учествовати у Вучићевом дијалогу о Косову и Метохији а режимски медији спинују да српски радикали у обраћању јавности нису понудили решење.

Српска радикална странка одавно тврди да питање Косова и Метохије треба замрзнути, за решавање тражити помоћ Руске Федерације као силе заштитнице и вратити решавање проблема у УН, одакле су га Тадић и Јеремић изместили супротно Резолуцији Народне скупштине Републике Србије. И наравно, инсистирати на Резолуцији 1244, која је потпуно запостављена у преговорима. Медији не би требало да спинују да јеoдлагањерешавања овог проблема позив на рат. Српски радикали не желе рат и управо зато проблем треба замрзнути и сачекати боље време за Србију.

Подсећамо да је Косово и Метохија 13% територије Републике Србије, да је 58% непокретности на Косову и Метохији катастарски књижено на Републику Србију, а 27% је приватно власништво Срба.

Српска радикална странка захтева од Александра Вучића да објасни који је то нови пут за Србију, који је најавио, а за који Срби нису спремни и од којег он неће одустати и неће попустити. Он као председник Републике нема право ни овлашћење да ради било шта на шта народ није спреман. Његов мандат је ограничен Уставом и само у том оквиру може и сме да делује.

 
 
 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР