Захтевамо умањење цена комуналних услуга за ратне ветеране, инвалиде и породице палих бораца

Окружни одбор Српске радикалне странке у Нишу са жаљењем констатује да неколико хиљада породица у Нишу зависи од социјалне помоћи. Прецизније – живи у беди. Таква друштвена стварност требало би да натера нишку градску власт да предузме озбиљније кораке како би се овим људима омогућио достојанствен живот.

Имајући у виду сложену социјалну ситуацију у граду, ми, српски радикали, захтевамо од напредњачке власти у Нишу да цене комуналних услуга умањи за 50% за ратне ветеране, инвалиде и породице палих бораца. Сматрамо да власт мора изаћи у сусрет овим људима како би им бар мало олакшала живот. Недопустиво је да ти људи буду заборављени и гурнути на маргину друштва.

Подсећамо да су ти људи бранили нашу земљу од НАТО агресора и да заслужују пуну пажњу друштва, и то на државном нивоу. Док се на нивоу државе не обезбеде услови за нормалан живот ових наших хероја, обавеза је локалних власти да у оквиру својих надлежности учине све што је у њиховој моћи да се врати достојанство онима који су чували достојанство Србије.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ