Запад преко Кфора и прозападне опозиције напада Србију

Кфор је јуче, по ко зна који пут, показао да је њихова мисија на Косову и Метохији отворена подршка шиптарским сепаратистима-терористима, у складу са политиком великих западних сила и Сједињених Америчких Држава према нашој јужној покрајини.

Ово је кап која је прелила чашу и Србија мора одмах затражити да се преговори о Косову и Метохији врате у Савет безбедности Уједињених нација, одакле их је изместила тадашња такозвана демократска власт.

Колико је тадашњи режим био злонамеран показује и чињеница да и данас учествују у протестима који су очигледно координисани са антисрпским догађајима на Косову и Метохији, са јасним циљем да се у целој Србији узнемири јавност, да се изазове нека непожељна акција и да Запад „среди“ стање инсталирањем прозападне опозиције на власт.

Српска радикална странка остаје при ставу да нам једино Русија може помоћи у решавању питања Косова и Метохије и захтева од актуелне власти да ни по коју цену не уведе санкције овој пријатељској држави, што је циљ прозападних странака, с циљем да се још више погоршају услови живота Срба на Косову и Метохији.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ