Зашто је запуштен ски-центар „Рајково”?

Борски окружни одбор Српске радикалне странке подсећа јавност да су и даље актуелни сви проблеми који су у вези са ски-центром „Рајково”, упркос чињеници да је од стране некадашње тзв. демократске и данашње напредњачке власти безброј пута обећавана његова обнова.

Садашња напредњачка власт коју предводи председник општине Мајданпек Драган Поповић, који је био и председник општине у време досманлијске власти, ништа не предузима да се овај скијашки центар обнови и стави у функцију. Подсећамо јавност да је реч о скијашком центру који је привлачио скијаше и љубитеље зимских спортова из свих суседних општина, као и туристе из Румуније и Бугарске.

Нама, српским радикалима, несхватљиво је да се напредњачка власт понаша толико незаинтересовано за судбину центра који би значајно допринео развоју наше општине. Очигледно је да напредњачка власт из неког разлога не жели да се наша општина развија. Вероватно је да се актуелни председник општине уморио и да је окренут само борби за опстанак на власти, те да га развој наше општине не занима превише.

Ми, српски радкали, раније смо покретали питање ревитализације овог центра, свесни чињенице да би његовим покретањем оживео цео наш крај и да би многи људи пронашли запослење и решили своју егзистенцију. Не би били принуђени да се исељавају из Мајданпека. Нажалост, власт коју годинама предводи исти човек својевремено није дозволила да се о нашој иницијативи расправља на седницама скупштине општине.

Ми, српски радикали, као одговорни људи и доказане српске патриоте, позивамо ову досманлијско-напредњачку власт у Мајданпеку да што пре предузме све могуће мере како би се обновио рад овог скијашког центра и како би се ублажило исељавање људи из наше општине.

Поповићу, почни да радиш нешто корисно и паметно за будућност Мајданпека. Немој да ти борба за власт буде једина брига у животу!

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ