Зашто кажњавате село Божињевац?

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странке позива општинску власт у Бујановцу да становницима села Божињевац обезбеди основне услове за живот. Срамота је да становници села Божињевац у 21. веку, имају проблеме са снабдевањем водом зато што пумпа за воду нема довољно јак напон да снабдева све делове села. Посебно, срамота је да у појединим деловима села ниједна машина не може да ради зато што је „слаба” струја. Нажалост, велики део села нема чак ни асфалт, али има увећане рачуне за воду.

​Такво стање у Божињевцу је права слика и прилика неспособне општинске власти у Бујановцу. Сви знамо да би се ови проблеми могли лако решити,да постоји само мало добре воље код бујановачке власти. Очигледно је да они ту вољу немају, јер да су је имали, ови проблеми би одавно били решени.

​Ми, српски радикали, позивамо председника бујановачке општине да посети Божињевац и да објасни мештанима овог села за шта троши новац који узима од њих на име наплате пореза на имовину и других дажбина. 

​Струја, вода, асфалт, јавна расвета и канализација нису никакав луксуз. То би требало да зна председник општине. То су основни услови за живот у 21. веку. Уколико председник општине то није способан да обезбеди свим становницима подједнако, треба да поднесе оставку. Нека се бави неким другим послом. Бесмислено је да замајава своје суграђане. 

​У Божињевцу живе поштени, вредни и честити људи који не заслужују да буду грађани другог реда. Нико нема право да их понижава и да им отежава ионако тежакживот.

​Време је показало да само ми, српски радикали, смемо јавно проговорити о проблемима са којима се суочавају становници бујановачких села. Ми ћемо се непрекидно борити да сви становници имају основне услове за живот. Нећемо дати мира општинској власти у Бујановцу док се ови проблеми не реше. 

​Наш циљ је јасан! Ми желимо да становници овог села остану да живе на огњиштима својих дедова, а не да срећу траже по туђем свету.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ