Зашто ТВ Панчево не преноси седнице Скупштине града Панчева?

Одборници Српске радикалне странке у Скупштини града Панчева поставили су одборничко питање локалној напредњачкој власти у вези са начинима финансирања Телевизије Панчево из градског буџета, од тренутка када је прешла у руке новог власника.

Радикалски одборници Петар Јојић и Слободан Мрђен затражили су одговор на питање колико је средстава годинама издвајано из буџета града Панчева за намену финансирања ТВ Панчево, по ком основу, циљу и намени и нагласили да ће, уколико не добију тражене информације, следећи корак бити обраћање ресорном поверенику и другим надлежним институцијама.

„Имајући у виду да је укинут пренос седница Скупштине града од преузимања телевизије од стране новог власника, тиме је онемогућена јавност рада одборника, уз угрожавање основних демократских права грађана да прате рад изабраних представника у Скупштини града Панчева, а ради се о општем интересу око 130.000 грађана Панчева, који су незадовољни радом те телевизије, која је од оснивања, па све до новог власника, преносила све седнице Скупштине града“, објашњавају панчевачки радикали.

Српска радикална странка поставља питање у чијем је интересу да се седнице не преносе у целости. Такође, не треба претерано велике мудрости да се постави и питање зашто се седнице одржавају скривено од јавности, иза затворених врата, уколико Град Панчево финансира поменуту телевизију.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ