Завршни чин издаје Срба на Косову и Метохији!

Централна отаџбинска управа Српске радикалне странке оценила је да је подршка Српске листе „влади Рамуша Харадинаја“ логична последица „унутрашњег дијалога“ који је најавио Александар Вучић, а који је у ствари припрема јавног мнења за коначно признање самопрокламоване „државе Косово“.

Српска радикална странка је одбила учешће у том такозваном „дијалогу“ и предложила на који начин се може дугорочно решити проблем Косова и Метохије, који је највећи данас у Србији, а што режим Александра Вучића покушава да релативизује.

Чињеница је да је Српска листа заправо листа Српске напредне странке чију је кампању на Косову и Метохији води Александар Вучић са својим најближим сарадницима и чији су посланици под његовом директном контролом. Александар Вучић је лицемерно покушао скренути пажњу да је та такозвана Српска листа самостална у доношењу одлуке о подршци Рамушу Харадинају. Увреда је за интелигенцију Вучићева изјава да на Косову и Метохији постоје и већи злочинци од Рамуша Харадинаја, као да су Срби бирали да сарађују са злочинцима, па је важно ко је већи србоубица. Харадинај је осведочени злочинац, кољач српског народа, мучитељ који се хвалио својим „подвизима“ и сваки вид сарадње с њим представља издају Срба и српских националних интереса.

Српски радикали су пре последњих шиптарских избора препустили окружним одборима да сами одлуче да ли постоји интерес учествовања на тим изборима, а Вучићеви медији су водили кампању против Српске радикалне странке због таквог става. Ми смо поносни што су наши окружни одбори одбили да учествују на овим изборима и по ко зна који пут показали да је Српска радикална странка једина политичка партија у Србији којој је приоритет национални интерес, а не политичка корист или служење српским непријатељима.

Српска радикална странка изражава став да је после потписивања Бриселских споразума учешће у „Харадинајевој влади“ завршни чин издаје Срба на Косову и Метохији, те да ни формално признање Косова не би нанело више штете Србима на Косову и Метохији.

Српски радикали најоштрије осуђују одлуку председника Србије Александра Вучића због учешћа његових посланика у злочиначкој терористичкој „влади Рамуша Харадинаја“ и позивају га да хитно опозове ту одлуку и заустави издајничку политику странке на чијем је челу.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР