Зорана Михајловић припрема нови енергетски колапс

Према информацијама које у јавност долазе из Електропривреде Србије, Електромреже Србије и Агенције за енергетику, Србији очигледно прети нова енергетска криза, за коју је, као и за ону скорашњу чије последице још трпимо, одговорна министар рударства и енергетике Зорана Михајловић.

Српска радикална странка одавно упозорава на штетност утицаја Зоране Михајловић на рад свих ресора којима је до сада руководила. Тако је било и када је у Србији потпуно прекинут правни промет непокретности због тога што Катастар пуне две године није решавао захтеве грађана и правних лица. Исто је и са немогућношћу легализације објеката због „Зораниног“ закона. Српска радикална странка је то оценила као опструкцију рада државних органа, а очигледно је да је и ово што се дешава у области енергетике својеврсна опструкција рада надлежних органа и Владе Републике Србије.

Бахатост Зоране Михајловић озбиљно утиче на свакодневни живот народа, али је очигледно да је она недодирљива као директни експонент Америчке амбасаде у Влади Србије. Влада мора показати да је имуна на стране утицаје, а то је могуће ако већ за сутрашњу седницу Народне скупштине предложи разрешење Зоране Михајловић са места министра за рударство и енергетику.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ