Доследно! Српски радикали предали изборну листу за покрајинске изборе!

Српска радикална странка предала је у уторак, 10. марта 2020. године, изборну листу са 120 кандидата за посланике у Скупштини АП Војводине, подржану од стране 6285 бирача. Изборна листа носи назив „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“, а носилац листе је председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ. У кампању за покрајинске изборе српски радикали иду са слоганом - „ДОСЛЕДНО“.

„Зашто смо се определили за овај слоган?! Зато што су доследност, принципијелност, непоколебљивост, поштење и знање у генетском коду и личној карти Српске радикалне странке, од оснивања до данас. То је знак распознавања српских радикала. Српска радикална странка зна шта су проблеми и приоритети у Војводини и уколико нам грађани укажу поверење свим расположивим средствима борићемо се за квалитетнији живот у свим деловима северне српске покрајине.“ – изјавио је Ђурађ Јакшић, први на листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ за покрајинске изборе.

„За разлику од већег дела политичке конкуренције, чија је кључна аргументација прљав новац за куповину гласова и пакети једнократне помоћи, највећи адут нас српских радикала у изборној кампањи, поред конкретног програма за бржи и енергичнији развој Покрајине, биће људи. Који су то људи? Они који грађане никада нису преварили, који су показали да су стручни, иза којих нема ни једне криминалне афере и који су спремни да се жртвују за идеју. На нашој листи је велики број нових, младих и образованих људи, које желимо да афирмишемо кроз наступе у Скупштини АП Војводине и одговорне позиције у извршној власти. Позивам људе да изађу на изборе 26. априла и да своје поверење укажу онима који их никада нису изневерили, а то су српски радикали“ – закључио је Јакшић. 

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ