Др Шешељ делио књиге у Новом Саду: СРС кремен камен борбе за интересе Србије

Председник Српске радикалне странке и носилац листе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”,проф. др Војислав Шешељ, данас је народу Новог Сада делио најновија издања својих и књига других аутора из Српске радикалне странке.

Проф. др Војислав Шешељ:У склопу предизборне кампање, ми српски радикали, данас у Новом Саду народу бесплатно делимо књиге. То су моје ауторске књиге и књиге других аутора из Српске радикалне странке. Ми смо већ неколико пута грађанима Новог Сада делили наше књиге и сваки пут је одзив био изванредан, народ је био веома заинтересован. Овога пута то радимо у предизборној кампањи. На ове изборе излазимо на републичком нивоу као Српска радикална странка, под бројем три. На покрајинским изборима такође као Српска радикална странка, под бројем три и позивамо све грађане да изађу на изборе, да гласају за српске радикале. Ако нама дају свој глас, ја им гарантујем да се неће разочарати и да се неће покајати.

Надамо се да ћемо имати солидан резултат. Наравно, не очекујемо баш да победимо. Рано је још, још странка није толико ојачала. Међутим, очекујемо солидан резултат, да ћемо имати бројне посланичке групе и у републичкој и у покрајинској скупштини и као до сада, заступати политику Српске радикалне странке, критиковати власт кад год врши неке лоше радње или повлачи лоше потезе, али бити кремен камен када се бране интереси Србије, када се брани Косово и Метохија, када се брани Република Српска и када се не прихвата завођење санкција братској Русији.

Наша парола на овим изборима, основна парола је „Отаџбина Србија, мајка Русија, „Србију у БРИКС.

Линк ка видеу

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ