Др Војислав Шешељ делио своје књиге у Шапцу

Председник Српске радикалне странке и први на листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка”, проф. др Војислав Шешељ, данас је у оквиру предизборне кампање у Шапцу народу делио своје књиге.

Проф. др Војислав Шешељ: Српска радикална странка је у завршници предизборне кампање. Видели сте, ми немамо новца за неку скупоцену кампању, немамо за емитовање телевизијских спотова. Један секунд на тим телевизијама са националном фреквенцијом је од осамдесет до сто педесет евра, један само секунд. Према томе, ми смо одлучили да кампања буде скромна, а ефикасна. Држимо велики број трибина по разним местима у Србији, ту иду наши страначки функционери. Ја покушавам што више емисија да добијем на разним телевизијама у Београду и одлучили смо у кампањи да поделимо двадесет хиљада мојих књига народу бесплатно. Већина тих књига је подељена. То је, заправо, наставак наше велике акције у протекле две године, када смо поделили укупно сто двадесет хиљада књига. Сада ће то бити близу сто педесет хиљада, када ову поделу завршимо.

Овде је почела подела јутрос и ишла је лепо док нас ова киша није захватила. Надамо се да ће киша престати, да неће цели дан падати, па ћемо наставити са поделом, да ће се народ опет појавити на пијаци када киша престане. А међу овим књигама су и књиге које тражи Хашки трибунал, које би да заплени и да их онда спали, а против мене је опет подигнута оптужница за непоштовање суда. Три пута сам раније био осуђиван, сада, четврти пут, желе и против четворице мојих најближих сарадника. Међутим, ово је био наш најбољи начин, да нам књиге чува српски народ, јер не могу они ићи од куће до куће и пленити књиге ради спаљивања. То је апсолутно немогуће. А народ зна да ће цена, односно вредност ових књига бити све већа у будућности. Ја кроз њих чувам тај хашки, судски материјал. Објављујем сва документа из мог хашког досијеа, а ту има свега и свачега, и тајних докумената и података о лажним заштићеним сведоцима.

Новинар: Имате ли неку поруку за Шапчане?

Проф. др Војислав Шешељ: За Шапчане имам поруку да гласају за српске радикале, јер у том случају сигурно се неће покајати. Ми смо и учествовали раније у акцији обарања Небојше Зеленовића, који је ојадио Шабац. Покрадено је било негде око пет милиона евра из буџета, буџетских пара. Водио се судски поступак и онда је власт дозволила да то застари. Да смо ми били на власти, то не би застарило. Друго, Небојша Зеленовић је један од истакнутих издајника српског народа. Он тврди да је у Сребреници био геноцид, а ми када дођемо на власт, ко јавно каже да је у Сребреници био геноцид, добиће двадесет година затвора.

Новинар: То је то?

Проф. др Војислав Шешељ: То је то.

Новинар: Хвала вам.

Проф. др Војислав Шешељ: Хвала вама.

Линк ка видеу

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ