Годишња скупштина српских радикала у Новом Саду

У присуству преко 200 делегата из читавог града, у свечарској атмосфери, Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад је одржао редовно заседање годишње Скупштине за 2016. годину, која је почела интонирањем страначке химне „Спремте се, спремте четници“.

На Скупштини је Градски одбор демонстрирао јединство, снагу, позитивну енергију и одлучност у намери да спроведе програмске циљеве и начела Српске радикалне странке.

Председник Градског одбора Ђурађ Јакшић, поднео је Скупштини извештај о раду у прошлој години и изнео основне програмске циљеве за рад у 2017. години.

Намера Градског одбора је да се Српска радикална странка додатно оснажи у Новом Саду, а сва енергија, снага и потенцијали Странке у граду ће бити усмерени на изборну кампању и победу др Војислава Шешеља на председничким изборима.

„Кључна политичка битка на председничким изборима водиће се између српских радикала и напредњака. Крајње је време да Србија добије најбољег за председника, а време и догађаји су показали да је то др Војислав Шешељ. Уверен сам да ће Војислав Шешељ постати председник Србије, а да ће Нови Сад остати најјаче радикалско утврђење у Србији“ – истакао је Ђурађ Јакшић, председник Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.

На Скупштини је једногласно изабрано десет нових чланова Градског одбора, на мандатни период од годину дана, који су том приликом положили свечану заклетву.

На седници Градског одбора, која је одржана непосредно по завршетку годишње Скупштине, Ђурађ Јакшић је, по трећи пут, изабран за председника Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад, на нови мандатни период од четири године. За потпредседника Градског одбора изабран је Лазар Кањерић, а за секретара Горан Ђокић.

Нови Сад

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ