Неспособна и бахата Мировићева влада!

„Српска радикална странка је мишљења да је на челу АП Војводине неспособна, незаинтересована, бахата и раскалашна напредњачка власт, која се више од годину дана бави бесмислицама и сама собом и која није у стању да реши ни један од горућих проблема у северној српској Покрајини. Тамо где је стао Бојан Пајтић, наставио је Игор Мировић. Мировићева влада није испунила ни једно предизборно обећање, води катастрофалну кадровску политику и пресипа „из шупљег у празно“. Напредњачка покрајинска власт води политику континуитета са оним што су радиле досманлије, а то је сигуран пут у пропаст.“ – изјавио је на данашњој конференцији за медије Ђурађ Јакшић, председник Посланичке групе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ у Скупштини АП Војводине.

Српски радикали истичу да се, по први пут у историји Скупштине АП Војводине, дешава да, у размаку од свега два месеца, на две узастопне седнице, се усваја ребаланс буџета АП Војводине.

„Напредњачка власт у Војводини нема план, програм и визију развоја, нити зна да препозна и одреди шта су приоритети у Покрајини. Због лошег планирања имамо несвакидашњу ситуацију, да се у размаку од само два месеца поново предлаже ребаланс буџета. Српска радикална странка је мишљења да најављени ребаланс буџета и увећање средстава од непуних 2%, неће суштиски променити суморну стварност у АП Војводини.“ – напоменуо је Јакшић.

Српска радикална странка подсећа јавност да је Игор Мировић, председник Покрајинске владе, громогласно најављивао инвестициони бум 2017. године у Покрајини, али од инвестиционог бума нема ништа. Највеће инвестиције напредњачке власти у Војводини у последњих годину дана су куповина луксузних аутомобила, уређење сопствених кабинета, сепареа, бифеа и купатила, као и уређење вила по Фрушкој Гори.

„Српска радикална странка захтева од покрајинске власти да прекине да се бави бесмислицама и да хитно, у сарадњи са Министарством за пољопривреду, све своје снаге и капацитете усмери на помоћ пољопривредницима, како би се донекле санирале катастрофалне последице суше.“ – закључио је Ђурађ Јакшић.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ