Приградска насеља заслужују једнак третман!

Српска радикална странка подсећа јавност да је недопустиво да грађани појединих делова града Новога Сада, у 21. веку, и даље живе без основних цивилизацијских потреба и уређене комуналне инфраструктуре, предшколских и школских објеката и услуга ефикасног и брзог јавног превоза на територијама одређених месних заједница, по правилу приградских.

„Од избора до избора, а нарочито у последњих неколико година, уместо конкретних и благовремених решења њихових свакодневних проблема, грађанима се по правилу нуде искључиво лажна обећања, која за циљ имају победу одређеног кандидата на изборима за месне заједнице и ништа више. Ми српски радикали апелујемо да се под хитно прекине са оваквом праксом и да се у најскоријем временском периоду приступи решавању вишедеценијских проблема суграђана приградских насеља на територији града Новога Сада“ – истакао је Вања Божић, одборник Српске радикалне странке у Скупштини Града Новога Сада.

Божић је истакао да грађани насеља Горње ливаде, које припада Месној заједници „Клиса“, већ више од 25 година чекају на почетак сређивања и комуналног опремања овог дела града, али и да апелују на надлежне органе да се на територији ове месне заједнице отвори још једна предшколска установа, како би се коначно обезбедили услови похађања предшколских програма за сву децу која живе на територији ове месне заједнице.

Српска радикална странка сматра да је, поред решавања наведених проблема житеља насеља Клисе, право време да се на њеној територији формира и нова месна заједница која би обухватала простор насеља Горње ливаде, која би у сарадњи са већ постојећом Месном заједницом „Клиса“ лакше и функционалније решавала огромне проблеме житеља овог дела града.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ