Спенс на коленима, а Расимова дружина хоће аква парк?!

Градски одбор Српске радикалне странке Нови Сад је на последњој конференцији за медије изнео јасан став да се оштро противи могућности рушења СПЦ „Војводина“ и да је у превазилажењу проблема потребно наћи алтернативно решење, у виду већих издвајања из буџета или могућности јавно-приватног партнерства.

Српска радикална странка нема намеру да се препуцава са Расимовим „јуришницима“, јер већ годину и по дана велики економски „стручњаци“, експерти и вајни менаџери показују своју компетенцију вођењем ЈП СПЦ „Војводина“ Нови Сад, који бележи најлошије резултате у својој историји, од када се на његовом челу налазе некадашње перјанице Демократске странке, Ковач, Јарић, Џарић и остали „Љајићи“, листом бивши чланови досманлијске дружине, која је харала и пустошила по Новом Саду, у периоду од 2008-2012. године.

О каквим се стручњацима и експертима из области економије и руковођења јавним сектором и финансијама ради, најбоље говори податак да се приликом кишних дана унутрашњост СПЦ „Војводина“ брани лаворима и кантама за воду, а преко милион динара троши се, према програму пословања, на студију изводљивости за изградњу Аква парка и хотела у непосредној близини овог предузећа. Само код Расимових „јуришника“ приоритет има изградња Аква парка у односу на изградњу затворених базена, који су прека потреба Града Новога Сада, јер се град са преко 400.000 становника свео на два затворена базена, од којих је један изградила Српска радикална странка, за време власти у периоду од 2004-2008 године.

О томе, колико је менаџмент ЈП СПЦ „Војводина“ способан и компетентан да предвиди биланс пословања овога предузећа говори и податак да се у последњи час, пред сам крај године, мења програм пословања, које је од предвиђених позитивних 17.000 динара у пословању, за 2016. годину, спало на губитке преко 63 милиона динара, а да ће губици, сасвим сигурно, до краја године износити преко милион евра.   

Српска радикална странка пажљиво прикупља документацију о марифетлуцима, намештеним тендерима и комбинацијама „експертске групе“ која води СПЕНС и са нестрпљењем ишчекује наредну седницу Скупштине Града Новог Сада, у нади да ће се Расимовим „јуришницима“ вратити дар говора у скупштинским расправама, како би укрстили политичку аргументацију са  људским и моралним „громадама“ и великим економским „стручњацима“, који данас воде СПЕНС.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ