Српски радикали одржали годишњу скупштину у Беочину!

У препуним страначким просторијама, у свечаној атмосфери, општински одбор Српске радикалне странке Беочин одржао је редовно заседање Годишње скупштине, које је започето интонирањем страначке химне „Спремте се, спремте четници“ и избором радног председништва.

Председник општинског одбора Српске радикалне странке Беочин Миладин Зарков, поднео је извештај о раду овог одбора за претходну годину и обавестио присутне делегате о даљим плановима и активностима српских радикала у овој општини.

„Ми српски радикали у општини Беочин спремни смо да у наредном периоду, као и до сада извршавамо све обавезе које нам делегирају виши страначки органи, како бисмо свакодневно унапређивали рад у месним одборима у нашој општини. Један од задатака у наредном периоду биће и учлањивање што већег броја младих људи, како би, уз нас старе страначке борце допринели што бољим резултатима и популарности Српске радикалне странке у Беочину“ – поручио је присутнима Зарков.

Заседању Годишње скупштине присуствовали су и потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић и одборник у Скупштини Града Новог Сада Марина Недељковић.

„Општински одбор Беочин и његов председник Зарков остварили су добре резултате на последњим изборима, иако су се у претходним годинама суочавали са бројним препрекама и потешкоћама у раду. Данас видимо да Српска радикална странка има јако упориште у општини Беочин и сви ви присутни имате пуну подршку виших страначких органа у даљем раду и залагањима. Сигуран сам да ће сва снага овог одбора доћи до изражаја у наредном периоду и да Српска радикална странка спремно дочекује могућност расписивања нових парламентарних избора.“- истакао је Милорад Мирчић, потпредседник Српске радикалне странке.

На Скупштини делегати су једногласно изабрали 10 нових чланова општинског одбора који су, након положене заклетве, исказали спремност да активно учествују у раду и допринесу промоцији Српске радикалне странке у општини Беочин.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ