Српски радикали предали иницијативу да се на сремској страни града изгради ново Централно гробље!

Српска радикална странка предала је данас иницијативу надлежним органима Града Новог Сада, да се у најкраћем року крене са припремним радњама и изградњом новог централног гробља за сремску страну града, које је према важећем Генералном урбанистичком плану Новог Сада предвиђено на локацији Алибеговца. Иницијатива је предата Градоначелнику Града Новог Сада, а овај захтев српских радикала својим потписом подржало је 2262 пунолетних становника са територије месних заједница Сремске Каменице и Петроварадина.

Српска радикална странка годинама у назад скреће пажњу на вишегодишњи проблем са попуњеним капацитетима гробља у Сремској Каменици и све израженијим проблемом са капацитетом на Транџаментском гробљу у Петроварадину. Мишљења смо да је једини начин, који би дугорочно решио проблем сахрањивања са сремске стране града – поготову два највећа насеља, Сремске Каменице и Петроварадина, управо изградња новог централног гробља, у складу са важећим урбанистичким плановима.

Српска радикална странка захтева да се одмах, без одлагања, крене са припремним радовима и решавањем кључног комуналног проблема становника Сремске Каменице и Петроварадина.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ