Стоп испоручивању Срба!

 Српска радикална странка најоштрије осуђује Бориса Тадића и његову власт која испоручује Србе хрватском усташком режиму, поручио је председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ у писму које је прочитано синоћ пред препуним централним тргом у Шапцу, на протестном митингу поводом  хапшења ратног председника општине Требиње Божидара Вучуревића.

Шешељ је у писму оценио да Тадићева власт беспоговорно испуњава налоге Брисела и Вашингтона, чији је циљ да Србију уруши и у територијалном, и у политичком, и у економском погледу, а да српски народ прогласи за злочиначки и геноцидан и жигоше га као главног кривца за све што се дешавало на простору бивше Југославије. У опасности су сви Срби који су се часно борили у последњим отаџбинским ратовима, истакао је Шешељ у писму.

Потпредседник Српске радикалне странке Зоран Красић упозорио је све грађане Србије да би сутра могли да се нађу на месту Божидара Вучуревића.

 „Упозоравамо све грађане Србије, данас Божидар, сутра можда свако од нас. Бићете сви ви на реду уколико не одговорате овој власти, уколико се буните што желите да живите, што желите да будете сити, што желите да вам деца иду у школу, што тражите пензију, што тражите радно место - ви сте криви,“ поручио је Красић.

Потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић, осуђујући понашање власти, истакао је да „чак ни потерница није потребна, јер представници усташке власти треба само да дођу у Београд и да прстом покажу на неког и одмах ће Борис Тадић и његов режим да га хапсе.“ Ми, српски радикали, пружамо отпор и јасно поручујемо – нема изручења Срба, закључио је Мирчић.

Члан Председничког колегијума Вјерица Радета поручила је Србима из Републике Српске да се „не љуте на Србију због срамног хапшења Божидара Вучуревића јер Тадић није Србија“. Српска радикална странка увек ће стати у заштиту било којег Србина, ма где био и ма чије држављанство имао, нагласила је Радета.

Члан Председничког колегијума Борис Алексић истакао је да је „још 2000. године лидер српских радикала Војислав Шешељ упозорио шта чека Србију уколико на њено чело стану прозападне странке и, нажалост, то се и дешава свих ових година“. Данас смо се окупили да скинемо љагу са Србије, данас смо се окупили да кажемо – не – режиму Бориса Тадића који је спреман да изручи сваког Србина, поручио је Алексић.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ