УМАЧЕ МИ ХОЛАНДСКА КРАЉИЦА

122.
УМАЧЕ МИ ХОЛАНДСКА КРАЉИЦА

Још једно дело проф. др Војислава Шешеља које припада такозваном хашком опусу. Књига обухвата широк временски период, од 2012. године па све до изрицања ослобађајуће пресуде 31. марта 2016. године, у коме је настало свега око 600 страна судских докумената, што на најбољи могући начин осликава чињеницу да је основни задатак Хашког трибунала од подизања политичке оптужнице па до доношења пресуде био да лидера Српске радикалне странке по сваку цену уклони са политичке сцене Србије. Дванаестогодишњи притвор био је цена коју је платио Шешељ, док је правно растакање и уништење сваког вида евентуалног будућег интегритета Хашког трибунала цена коју је платила глобалистичка аждаја оличена у САД и водећим земљама ЕУ.
Пажњи читалаца посебно препоручујемо захтев за изузеће данског судије Хархофа, који је можда и одлучујуће утицао на финалну фазу судског поступка и касније доношење ослобађајуће пресуде, као и захтев др Војислава Шешеља за исплату одштете за дванаестогодишњи притвор.
У другом делу књиге обједињени су бројни новински текстови објављени током марта, априла и маја 2009. године у чијем фокусу је био проф. др Војислав Шешељ.

Рецензенти: Божидар Делић и Филип Стојановић
Аутор предговора: Александра Белачић
Година издања: 2016.

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР