Акција прикупљања потписа грађана против уласка Србије у Европску унију

ОО Медијана Српске радикалне странке у Нишу jе 8.новембра 2011 године поставио пункт у центру града и, уз лепљење плаката, придружио се акцији прикупљања потписа грађана  против уласка Србије у Европску Унију, коју је Српска радикална странка организовала на територији читаве Србије.

Акција Српске радикалне странке наишла је на велику подршку и одобравање грађана Србије, што само показује да је становиштво Србије коначно схватило да пут Србије ка ЕУ и НАТО пакту, којим га води актуелни режим, представља погрешан политички пут који је погубан за Србију и српски народ.

Србија не треба да уђе у Европску унију због следећих политичких услова које мора да испуни да би постала чланица Европске уније:

  1. Србија мора да призна независност државе Косово.
  2. Србија мора да призна независну државу Војводину.
  3. Србија мора да омогући широки степен аутономије за Санџак и Прешево.
  4. Србија мора активно сарађивати са режимом Мила Ђукановића у Црној Гори на претварању црногорских Срба у нову фантомску црногорску нацију.
  5. Србија мора помагати САД и ЕУ у остварењеу њиховог циља да униште Републику Српску, створе унитарну  државу Босну и Херцеговину под доминацијом Бошњака, што би отворило простор за тихо етничко чишћење Срба из садашње Републике Српске, као што су данас Срби етнички очишћени са територије Федерације Би Х.
  6. Србија не сме, у име протераних Срба из Српске Крајине, да тражи обештећење од Хрватске на име одузете или уништене непокретне имовине Срба из Хрватске
  7. Србија мора да прихвати да припадници већинског, српског народа у Србији морају имати статус грађана другог реда у односу на националне мањине и да се то назове позитивна дискриминација. То је већ ушло у Устав Србије.
  8. Србија мора да постане чланица НАТО-пакта, војне организације која је потпуно у служби интереса САД, а интерес САД на Балкану је биолошки нестанак Срба. То истовремено значи да Србија не сме да постане члан Организације договора о колективној безбедности (ОДКБ), руског војног савеза, који би гарантовао Србији очување суверенитета и територијалног интегритета и обезбедио безбедност свих грађана Србије, укључујући и оне који живе на Космету.

Србија не треба да уђе у Европску унију због следећих економских услова које мора да испуни да би постала чланица Европске уније:

1.Србија мора све своје привредне ресурсе  предати у руке САД и ЕУ, а пре свега сектор енергетике, пољопривреде, телекомуникација и банкарски сектор.

2. Србија  уласком у ЕУ губи могућност бесцаринског извоза на тржиште будуће ЕВРОАЗИЈСКЕ УНИЈЕ  коју ће чинити Русија, Украјина, Белорусија, Казахстан, Киргистан, Таџикистан,Јерменија и Молдавија са тржиштем од преко 250 милона људи, чиме себи ускраћује једину реалну могућност за привредни опоравак, пошто извозом својих прехрамбених производа на ово тржиште, без царине од 75%, може остварити потенцијални извоз у вредности од око 5 милијарди евра. Оволики извоз на тржиште ЕВРОАЗИЈСКЕ УНИЈЕ неутралисао би спољнотрговински дефицит Србије који предстваља основни економски проблем Србије из којег произилазе сви остали економски проблеми. Да би се отворило једно радно место у Србији ,Србија мора годишње да извезе робу у вредности 15000 евра. Извозом у Русију и тржишта Евроазијске уније у Србији би се отворило око 300000 нових радних места и обезбедиле пензије за око 150000 пензионера.

Са друге стране Србија нема робу која може бити конкурентна на тржишту ЕУ, јер је технолошки заостала, а на том тржишту не може да пласира чак ни пољопривредне производе, јер водеће земље ЕУ дају својим пољопривредницима огромне субвенције које наша држава не може обезбедити нашим пољопривредницима, јер нема новца у буџету, због чега су и наши пољопривредни производи неконкурентни на европском тржишту. Зато између тржишта ЕУ и тржишта Евроазијске уније Србија мора да се определи за ово друго, пошто само  на том тржишту  њена роба може бити конкурентна.

О европским фондовима које би Србија користила након уласка у ЕУ нема ни говора, јер ЕУ већ данас нема новца да покрије дуговања појединих држава- чланица попут Грчке, Италије,Шпаније, Португала и Ирске и велика је вероватноћа да ће због тога ЕУ да се распадне у наредних десетак година.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ