Честитка др Војислава Шешеља председнику Путину

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ је поводом изборног резултата Председнику Руске Федерације Његовој екселенцији Владимиру Владимировичу Путину упутио честитку следећег садржаја:

Честитка ПДФ

Поштовани господине председниче,

Српска радикална странка и ја лично желимо да Вам искрено и од срца честитамо величанствену победу на председничким изборима. Преносим Вам и честитке и подршку наших чланова и симпатизера као и целог српског народа који се радује Вашој победи.

Грађани Руске Федерације гласали су за светлу будућност Русије, али и целог слободољубивог света. Руски народ је знао да Вам захвали на Вашој чврстој и непоколебљивој одлуци да заштитите свој народ где год да се он налази.

Ваш велики успех је и чињеница да су на овим изборима гласали и грађани Крима, Севастопоља, Доњецке и Луганске Републике, Херсона и Запорожја које сте Ви вратили Мајци Русији. Резултати ових избора потврђују Ваше заслуге и поштовање за исправљање историјских грешака и враћање свих руских територија. Бирачи целе Руске Федерације гласањем за Вас исказали су свој патриотски став и изабрали будућност коју Ви одавно градите.

Ви сте, спроводећи специјалну војну операцију у Украјини, показали да у свету долази крај политици силе и уцена. Огромна већина света је на Вашој страни зато што су препознали Ваше искрене демократске принципе и уважавање свих слободољубивих народа.

Српски народ је обрадовала Ваша победа на овим изборима зато што сте Ви лично и братска Русија гарант очувања територијалног интегритета и суверенитета наше отаџбине, на чему смо вам заувек захвални.

Ви сте, поштовани Владимире Владимировичу, вратили свету веру у правду, патриотизам и слободу и осоколили сте све слободољубиве народе да се боре за те непревазиђене вредности. Ваша изборна победа показује да грађани Руске Федерације деле Ваше вредности, али и веру да ћете Ви створити нови свет, свет правде и људских права које је Запад одавно заборавио.

Ми српски радикали одувек смо веровали у Мајку Русију и у Вас лично. Ви сте наша нада и ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да Србија постане члан БРИКС-а. Мали смо народ, али верујемо да нам је место међу великима. Ваше изјаве о српском народу нам дају за право да овако мислимо.

Ви сте човечанству показали да је будућност у новом праведнијем свету какав се управо ствара и да је глобализам ипак био само неуспели експеримент.

Србија трпи велике притиске Запада због чврстог става да се не придружимо санкцијама западних земаља Руској Федерацији. Ми српски радикали пружамо пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу на његовој истрајности и верујемо да се то неће променити.

Господине председниче, још једанпут Вам честитам на заслуженој и величанственој изборној победи, желим Вам добро здравље и успех у сваком послу који као председник Руске Федерације у наредном мандату будете предузимали, уверен да ћете наставити да градите поштовања вредну Русију као узор свим слободољубивим народима и државама.

Желим Вам да и даље штитите људска и национална права свих слободољубивих народа који не пристају на услове оних који се представљају господарима света. Ви сте им показали да то нису.

Као искрени патриоти и русофили очекујемо Вашу велику победу у специјалној операцији за слободу целог руског народа, у нади да ћемо уз Вашу помоћ донети слободу и целом српском народу. Зато се радујемо Вашој победи и честитамо освешћеним патриотама Руске Федерације који су Вам указали оволико поверење.

Молим се Богу, драги председниче Путин, да Вас поживи више од стотину година, Вас, једину узданицу свих словенских народа, велику наду целог човечанства и спаситеља српског народа!

Живела Отаџбина Србија и Мајка Русија!

Председник Српске радикалне странке

Др Војислав Шешељ, с.р.

Честитка ПДФ

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ