Ненад Митровић је зрео за политичку пензију!

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странке са великим изненађењем констатује да се народни посланик Ненад Митровић пробудио и да је њему својственим речником одговорио на наше саопштење за јавност. Наиме, ми, српски радикали, забринути за судбину српског народа у Бујановцу,огласили смо се саопштењем за јавност и осудили незаинтересованост српских одборника за проблеме српских села у општини Бујановац, као и општинску власт која не води рачуна о српским селима.

На наше изненађење, у тексту нашег саопштења препознао се велики љубитељ егзотичних дестинација и изјавио да не жели да се ваља у радикалском блату.

Ми, српски радикали, подсећамо јавност да је Ненад Митровић некада био члан Српске радикалне странке и да нам је посебна част што више није наш члан. Ми смо се њега и њему сличних на време решили. Нама не требају чланови који се само боре за фотеље, а не за интересе грађана који су их бирали. Нама не треба посланик који цео мандат „храбро“ ћути, дрема по скупштинским клупама, прима високу плату и брине само о себи и својим интересима.

Време и догађаји су показали да смо ми, српски радикали, донели исправну одлуку када смо из Српске радикалне странке удаљили Митровића и њему сличне прекаљене борце за фотеље и високе плате.

Када је реч о блату, ми смо уверени да нема довољно блата да би се од појединих направили политичари.

Жалосно је то што је Митровић умислио да боље зна шта грађани Бујановца мисле, како живе и какве проблеме имају од њих самих. Таквим својим понашањем себе је свео на ниво видовите Зорке, па зна резултате избора који још нису ни расписани. Он, очигледно, само жели да се поново дочепа посланичке функције и високе плате, коју ни по чему не заслужује и њега не брине чињеница да је Срба све мање у Бујановцу.

Ми, српски радикали, позивамо све грађане Бујановца да на следећим изборима не гласају за Ненада Митровића, зато што је он то поверење прокоцкао и посветио се само себи и својим личним интересима. То је јасно и „обичним“ члановима Српске напредне странке, који једва чекају да му виде леђа.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ