Очекује се реконструкција и омасовљење одбора у Александровцу

Општински одбор Српске радикалне странке у Александровцу посетили су јуче потпредседник странке Миљан Дамјановић и председник Расинског окружног одбора Дејан Маринковић.

Својим доласком пружили су недвосмислену и искрену подршку подмлађеном саставу жупских радикала који су преузели вођење одбора у Александровцу пре нешто више од месец дана. Са неокаљаним и поштеним људима пуним ентузијазма, на чијем челу се налази Стефан Стамболић, обишли су више градских и приградских насеља у Александровцу, где су разговарали са члановима и симпатизерима Српске радикалне странке. 

После одличног пријема код наших суграђана који су се у тој акцији прикључили жупским радикалима, председник општинског одбора Стефан Стамболић најавио је потпуну реконструкцију и омасовљење одбора у Александровцу.

„Први циљ јесте испуњавање страначких обавеза које за циљ имају формирање јаке инфраструктуре на терену, а у свакој месној заједници формираћемо и месне одборе на целој територији наше општине. Позивамо све грађане који су незадовољни садашњим функционисањем наше локалне самоуправе, на чијем се челу налазе напредњаци, да приступе српским радикалима, јер смо показали и доказали да смо доследни у спровођењу нашег политичког програма. Приоритет нам је да обезбедимо да сви људи живе достојанствено од свог рада, а у фокусу су нам обични људи које је ова власт занемарила. Једина смо опозициона снага у нашој општини која може да се супротстави садашњем режиму и њиховом недомаћинском владању. Буџет су испразнили, а челници општине се богате науштрб наших вредних комшија, млади одлазе, а они на својим штандовима деле некакве информаторе у којима износе нова лажна обећања”, рекао је Стефан Стамболић у разговору са окупљеним грађанима у насељу Витково.

Да је централа Српске радикалне странке препознала да смо на добром путу и да наше идеје желимо, заједно са својим комшијама, сељацима, професорима, лекарима, спортистима, радницима, инжењерима, омладином,  да остваримо, говори и најава председника Извршног одбора Ђурађа Јакшића и заменика председника Александра Шешеља да ће доћи да нас обиђу и разговарају са свим људима добре воље.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ