Општински одбор Српске радикалне странке Нова Црња одржао годишњу скупштину!

У свечаној атмосфери, у присуству делегата и представника највиших страначких органа, Општински одбор Српске радикалне странке Нова Црња одржао је редовно заседање годишње скупштине.

Заседање је отворио и присутнима се прво обратио председник Општинског одбора Српске радикалне странке Нова Црња Никола Радаковић. Он је истакао да је „изузетно почаствован што је Општински одбор Нова Црња испунио све задате обавезе и задатке од стране виших страначких органа и што и ове године имамо прилику да бирамо десет нових чланова Општинског одбора и представимо планове за рад у наредних годину дана”.

– Ми српски радикали не одустајемо од идеологије српског национализма. Живи смо и пркосимо свима, зато што нам је идеологија жива, зато што живот има смисла само док та борба траје. Највиши страначки органи поносни су на Општински одбор Српске радикалне странке Нова Црња и желимо им успех у раду и у наредном периоду, да буду и остану наша радикалска и домаћинска тврђава и понос Нове Црње – истакла је члан Председничког колегијума Српске радикале странке и посланик у Скупштини АП Војводине Марина Недељковић.

Координатор Српске радикалне странке за Средњи Банат и потпредседник Извршног одбора Вања Божић се захвалио свим присутним делегатима и изјавио:

– Нас, српске радикале, тек чекају изазови и борба за улазак у локалну скупштину, као и очување парламентарног статуса у Скупштини АП Војводине. Никада није било лако бити српски радикал, тешко је борити се против пакета једнократне помоћи, поткупљивања чланова бирачких одбора, куповине гласова и коришћења тешких животних услова нашег сеоског становништва у АП Војводини за освајање и одржање на власти. Ми се свим снагама боримо за праведнији и поштенији живот како српског сељака, тако и свих радника и оних који се налазе у изузетно тешким животним условима. Нисмо заборавили обичног човека који владајућим странкама служи само на изборни дан као средство за поткупљивање и добијање власти – истакао је Божић и најавио да српски радикали у Новој Црњи већ од данас крећу припрему за предстојеће изборе.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ