Akcija OO SRS Paraćin

Na današnjem punktu OO SRS Paraćin, predsednik Pomoravskog okružnog odbora, Goran Pavlović je prisutnim građanima i predstavnicima medija rekao da u poslednjem broju Velike Srbije mogu da pročitaju pismo Vojislava Šešelja upućeno građanima Srbije i da se uvere da iako je preko 11 godina u haškom pritvoru Vojislav Šešelj bolje poznaje situaciju u Srbiji od svih ostalih aktuelnih političara i, citirajući ga, dodao:
"Privreda u Srbiji gotovo da ne postoji. Radnici se u fabrikama češće okupljaju kako bi protestvovali i štrajkovali umesto da pošteno rade i zarade za koru hleba. Zdravstvo je srozano na najniže grane, lekovi su skupi i nedostupni; dok deca svakodnevno umiru od teških bolesti, novac za njihovo lečenje prikuplja se ne iz državnih fondova, već putem humanitarnih akcija i SMS poruka.Školstvo je upropašćeno i unazađeno silnim reformama. Kulturni i obrazovni program na televizijama gotovo da ne postoji, ali se zato putem bolesnih rijaliti programa ispira mozak deci i omladini koja, umesto da se školuje i radi, beži u drogu i alkohol dok mašta o bežanju iz Srbije. Da li je to ono što građani Srbije žele za svoju decu, svoje unučiće?
Izvesno je, svima će biti još gore ako im se ne suprotstavimo. Neće biti bolje dok god građani budu verovali medijima više nego sopstvenom razumu. Neće biti bolje dok običan čovek ponovo ne bude imao svoje predstavnike u institucijama. Neće biti bolje ukoliko i dalje ne bude imao ko da se suprotstavi lopovluku i poniženjima. Neće biti bolje dok se u Skupštinu ne vrate srpski radikali!"

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM