Šarović pokrenuo akciju „Za lepši i čistiji Beograd“

Umesto uobičajene kampanje, kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović danas je pokrenuo akciju „Za lepši i čistiji Beograd“ tako što je po četvrti put otišao u Više javno tužilaštvo, gde je saslušan po krivičnoj prijavi zbog paljenja zastave tzv. „Republike Kosovo“.

Posle dvosatnog saslušanja, Šarović je pred Palatom pravde novinarima rekao da je očigledno da se radi o političkom obračunu izdajničkog režima sa Srpskom radikalnom strankom i da se, bez obzira na sve pritiske i krivične prijave, Srpska radikalna stranka i on neće odreći Kosova i Metohije.

„Režim na sve moguće načine, od medijskog bojkota do podizanja krivičnih prijava, pokušava da spreči patriotski blok SRS, Obraz i SNP Naši da vodi kampanju za predstojeće izbore. To pokazuje da se jedino nas plaše i da su svi ostali lažna opozicija!

Ne može režim podići toliko krivičnih prijava koliko ja mogu zapaliti bezvrednih krpa koje tužilaštvo naziva zastavom Republike Kosovo“, rekao je Šarović i uz poruku „Smeće ide u kantu za smeće“ pred spomenikom Caru Dušanu zapalio još jednu zastavu tzv. „Republike Kosovo“ i njene ostatke bacio u kantu za smeće dodavši da „jedino patriotski blok SRS, Obraz i SNP Naši može očistiti Beograd od raznih vrsta smeća koje se godinama taloži u srpskoj prestonici“.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM