Zajednička akcija Vučića i Bramerca

Povodom zahteva tužioca Haškog tribunala o ukidanju odluke o privremenom puštanju na slobodu prof. dr Vojislava Šešelja, Srpska radikalna stranka može samo da konstatuje da se ovde isključivo radi o političkom nalogu koji u ime režima u Beogradu i Zagrebu provodi Serž Bramerc.

Srpska radikalna stranka podseća javnost da je pri pokretanju prve inicijative po službenoj dužnosti za privremeno puštanje na slobodu Haški tribunal zatražio da se prof. dr Vojislav Šešelj izjasni i on je tada nedvosmisleno naveo da će se baviti politikom, da će držati mitinge, da će davati izjave za medije i da će na svakom mestu napadati Haški tribunal kao antisrpski nelegalan sud.

Prof. dr Vojislav Šešelj se neće odazvati paničnim vapajima Haškog tribunala, jer pre konačnog puštanja na slobodu nije podnosio nijedan zahtev, niti mu jeHaški tribunal postavljao bilo kakve uslove.

Povratak dr Vojislava Šešelja izazvao je totalnu pometnju u redovima sadašnjeg režima, te se jasno uočava da Serž Bramerc istupa kao glasnogovornik Aleksandra Vučića.

Haško tužilaštvo je politički instrumentalizovano a cilj ove zajedničke akcije Tužilaštva i režima u Beogradu je sklanjanje Vojislava Šešelja sa srpske političke scene kako bi se nesmetano i bez otpora sproveli svi zahtevi Brisela i Vašingtona i dovršilo uništavanje Srbije.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM