Radikali delili Šešeljeve knjige u centru Zrenjanina

Srpska radikalna stranka organizovala je danas u Zrenjaninu besplatnu podelu knjiga lidera SRS Vojislava Šešelja, kao i prikupljanje potpisa građana za peticiju protiv istopolnih brakova.

Šešelj je tokom akcije potpisivao knjige i razgovarao sa stanovnicima tog grada, a po rečima potpredsednika Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Vanje Božića, prisustvo lidera radikala izazvalo je veliku pažnju Zrenjaninaca.

Govoreći o peticiji protiv istopolnih brakova, Božić je rekao da je peticiju od jutros potpisalo nekoliko stotina građana i izrazio očekivanje da će u Zrenjaninu danas biti prikupljeno 1.000 potpisa.

"Srpska radikalna stranka je jedina stranka koja pokrenula pitanje zakonitosti želje Vlade Srbije da dozvoli sklapanje istopolnih brakova i usvajanje dece. Mi se protivimo tome zato što smatramo da treba zaštititi tradicionalnu porodicu, odnosno, da porodicu čine otac i majka i da se u njoj rađaju deca, što Srbiji najviše i nedostaje, jer je natalitet problem unazad nekoliko desetina godina", rekao je Božić i ocenio da je odziv građana za potpisivanje te peticije širom Srbije dobar.

"Nadamo se da ćemo uz pomoć žitelja Srbije uspeti da sprečimo donošenje tog nakaradnog zakona", dodao je funkcioner radikala.

https://www.youtube.com/watch?v=M5ByzbD64qo

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM