Čestitka dr Vojislava Šešelja predsedniku Putinu

Predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je povodom izbornog rezultata Predsedniku Ruske Federacije Njegovoj ekselenciji Vladimiru Vladimiroviču Putinu uputio čestitku sledećeg sadržaja:

Čestitka PDF

Poštovani gospodine predsedniče,

Srpska radikalna stranka i ja lično želimo da Vam iskreno i od srca čestitamo veličanstvenu pobedu na predsedničkim izborima. Prenosim Vam i čestitke i podršku naših članova i simpatizera kao i celog srpskog naroda koji se raduje Vašoj pobedi.

Građani Ruske Federacije glasali su za svetlu budućnost Rusije, ali i celog slobodoljubivog sveta. Ruski narod je znao da Vam zahvali na Vašoj čvrstoj i nepokolebljivoj odluci da zaštitite svoj narod gde god da se on nalazi.

Vaš veliki uspeh je i činjenica da su na ovim izborima glasali i građani Krima, Sevastopolja, Donjecke i Luganske Republike, Hersona i Zaporožja koje ste Vi vratili Majci Rusiji. Rezultati ovih izbora potvrđuju Vaše zasluge i poštovanje za ispravljanje istorijskih grešaka i vraćanje svih ruskih teritorija. Birači cele Ruske Federacije glasanjem za Vas iskazali su svoj patriotski stav i izabrali budućnost koju Vi odavno gradite.

Vi ste, sprovodeći specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, pokazali da u svetu dolazi kraj politici sile i ucena. Ogromna većina sveta je na Vašoj strani zato što su prepoznali Vaše iskrene demokratske principe i uvažavanje svih slobodoljubivih naroda.

Srpski narod je obradovala Vaša pobeda na ovim izborima zato što ste Vi lično i bratska Rusija garant očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše otadžbine, na čemu smo vam zauvek zahvalni.

Vi ste, poštovani Vladimire Vladimiroviču, vratili svetu veru u pravdu, patriotizam i slobodu i osokolili ste sve slobodoljubive narode da se bore za te neprevaziđene vrednosti. Vaša izborna pobeda pokazuje da građani Ruske Federacije dele Vaše vrednosti, ali i veru da ćete Vi stvoriti novi svet, svet pravde i ljudskih prava koje je Zapad odavno zaboravio.

Mi srpski radikali oduvek smo verovali u Majku Rusiju i u Vas lično. Vi ste naša nada i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Srbija postane član BRIKS-a. Mali smo narod, ali verujemo da nam je mesto među velikima. Vaše izjave o srpskom narodu nam daju za pravo da ovako mislimo.

Vi ste čovečanstvu pokazali da je budućnost u novom pravednijem svetu kakav se upravo stvara i da je globalizam ipak bio samo neuspeli eksperiment.

Srbija trpi velike pritiske Zapada zbog čvrstog stava da se ne pridružimo sankcijama zapadnih zemalja Ruskoj Federaciji. Mi srpski radikali pružamo punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na njegovoj istrajnosti i verujemo da se to neće promeniti.

Gospodine predsedniče, još jedanput Vam čestitam na zasluženoj i veličanstvenoj izbornoj pobedi, želim Vam dobro zdravlje i uspeh u svakom poslu koji kao predsednik Ruske Federacije u narednom mandatu budete preduzimali, uveren da ćete nastaviti da gradite poštovanja vrednu Rusiju kao uzor svim slobodoljubivim narodima i državama.

Želim Vam da i dalje štitite ljudska i nacionalna prava svih slobodoljubivih naroda koji ne pristaju na uslove onih koji se predstavljaju gospodarima sveta. Vi ste im pokazali da to nisu.

Kao iskreni patrioti i rusofili očekujemo Vašu veliku pobedu u specijalnoj operaciji za slobodu celog ruskog naroda, u nadi da ćemo uz Vašu pomoć doneti slobodu i celom srpskom narodu. Zato se radujemo Vašoj pobedi i čestitamo osvešćenim patriotama Ruske Federacije koji su Vam ukazali ovoliko poverenje.

Molim se Bogu, dragi predsedniče Putin, da Vas poživi više od stotinu godina, Vas, jedinu uzdanicu svih slovenskih naroda, veliku nadu celog čovečanstva i spasitelja srpskog naroda!

Živela Otadžbina Srbija i Majka Rusija!

Predsednik Srpske radikalne stranke

Dr Vojislav Šešelj, s.r.

Čestitka PDF

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM