Delegacija Srpske radikalne stranke položila venac na spomenik slavnog srpskog đenerala Veljka Radenovića

Delegacija gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Kruševcu položila  je venac na spomenik slavnom srpskom junaku đeneralu Veljku Radenoviću.

Predsednik Rasinskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke, Dejan Marinković, istakao je da su nam danas više nego ikada potrebni heroji poput đenerala Radenovića. Njegovo ime i prezime upisani su zlatnim slovima u stranice srpske istorije.

– Moram da istaknem da danas sa zebnjom i velikim bolom polažemo venac ovom div-junaku. Neizmerna je bol za našom stradalom braćom na Kosovu i Metohiji. Srpski narod na Kosovu i Metohiji trpi veliki teror od strane šiptarskih terorista. Naša stradala braća u Banjskoj, ti srpski mučenici i heroji, svojim junaštvom nasledili su đenerala Veljka Radenovića. Svojim junaštvom stali su u red slavnih srpskih vojvoda i velikomučenika. Njihovo stradanje za svetu srpsku zemlju meri se sa stradanjem srpskih vitezova u Kosovskom boju. Nikada se srpski narod neće pomirati sa otimanjem svete srpske zemlje i naših pravoslavnih svetinja. Nema tih lanaca kojim se mogu vezati srpski sokolovi.

Predsednik Rasinskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke osvrnuo se i na najnovije haške optužnice protiv srpskih radikala.

– Srpska radikalna stranka je najjači stub u odbrani srpstva. Još jedan dokaz da je naš politički program ispravan jesu i nove optužnice belosvetskih ološa. Traži nas Hag. Traže srpske radikale. Nisu nas uplašili i neće nas zaustaviti u borbi za srpske nacionalne interese. Njihove optužnice su samo vetar u leđa srpskim radikalima da se još jače borimo protiv tog belosvetskog šljama. Ne damo im nijednog srpskog radikala!

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM