Dr Vojislav Šešelj delio narodu svoje knjige u Niškoj banji, peti dan u Nišu

U okviru predizborne kampanje, predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj je u Niškoj Banji narodu darovao svoje knjige.

Novinar: Recite mi, danas završavate akciju, da li ste zadovoljni?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Veoma sam zadovoljan. Ljudi me svuda srdačno primaju. Podelio sam za ovih pet dana ukupno šesnaest hiljada knjiga i mislim da je to solidan doprinos kampanji naše patriotske koalicije „Niš sutra“, na čijem čelu je Aleksandar Vučić, u kojoj smo i ja i Ivica Dačić i Palma i još dosta srpskih patriota.

Novinar: Bili ste u svim niškim opštinama?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Da.

Novinar: Je li isto raspoloženje građana?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Svuda je bilo isto. Svuda je bilo odlično raspoloženje i knjige su prosto planule.

Novinar: Nemate sumnje što se tiče izbornog rezultata?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Mislim da naša koalicija pobeđuje. Ima narod nama primedbe razne da iznese, ali kada sve sagleda, od nas ipak boljih nema. Kakvi smo da smo, najbolji smo. Je l’ tako? Ne sme Niš da padne u izdajničke ruke.

Novinar: Da se ne ponovi dvehiljadita godina?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Ne. To ne sme nigde u Srbiji da se desi.

Novinar: Ovde ste zbog izbora, ali moram da vas pitam. Pošto je juče bilo ono u Njujorku o Srebrenici, kakav je vaš komentar u stvari?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Ono je potpuna srpska diplomatska pobeda. O tome sam jutros govorio na Hepi televiziji. Poražene su zapadne sile. Videli ste da niko od njihovih predstavnika nije ni govorio. Oni su falsifikovali izborne rezultate. Izgubili su. Jer, u demokratskim strukturama skupštinskim se glasovi uzdržanih pribrajaju glasovima koji su protiv. Oni su imali osamdeset četiri glasa, a protiv i uzdržanih osamdeset sedam. Oni su izgubili. Lažu svet da su pobedili. Izgubili su.

Novinar: Hoće li to imati neke posledice za život na Balkanu?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Pa imaće negativne posledice, ali po interese zapadnih sila. Jer, Balkan će vrlo brzo biti oslobođen. Čim se oslobodi Ukrajina, na redu je oslobađanje Balkana.

Novinar: A što se  tiče sudbine Republike Srpske?

Prof. dr Vojislav Šešelj: Nju moramo sačuvati po svaku cenu.

Novinar: Dobro. Hvala vam puno.

Prof. dr Vojislav Šešelj: Molim.

https://www.youtube.com/watch?v=hcLr_KOuEGE

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM