Godišnja skupština srpskih radikala u Apatinu

U svečanoj atmosferi i uz prisustvo delegata, brojnih aktivista stranke i gostiju, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Apatinu je 19. oktobra održao redovnu,22. godišnju skupštinu.

Predsednik opštinskog odbora Aleksandar Smiljanić je u okviru dnevnog reda podneo Skupštini izveštaj o radu u prošloj godini, kao i plan rada za naredni period.

Na Skupštini je još jednom prikazano veliko jedinstvo i dobra organizacija opštinskog odbora, kao i spremnost iodlučnost da se u narednom periodu još intenzivnije nastavi sa stranačkim aktivnostima, u cilju promovisanja stranke i borbe za interese svih građana.

Smiljanić je u okviru izveštaja o radu govorio o aktivnostima stranke u proteklom periodu, kao i o delovanju srpskih radikala u lokalnom i pokrajinskom parlamentu.

Srpski radikali su pokazali da su jedina ozbiljna i realna alternativa aktuelnom režimu na lokalnom nivou, imajući u vidu izuzetno loše rezultate lokalne vlasti u poslednjih pet godina.

U narednom periodu prioritet opštinskog odbora biće organizaciono jačanje stranke i rad na terenu, kako bi spremno dočekali parlamentarne i predsedničke izbore u aprilu naredne godine, kada očekujemo povratak srpskih radikala u Narodnu skupštinu Republike Srbije, jer je skupština bez radikala izgubila svaki smisao.

Izveštaj o radu odbora i plan rada za naredni period delegati su jednoglasno prihvatili.

Na Skupštini su izabrani i novi članovi Opštinskog odbora na mandatni period od godinu dana, i oni su tom prilikom položili svečanu zakletvu.

Skupštini su prisustvovali i predsednik okružnog odbora stranke Milan Ćuk, kao i dr Marina Nedeljković, član predsedničkog kolegijuma i pokrajinski poslanik, koji su se obratili prisutnima.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM