Hitno zabraniti neonacističi koncert u Beogradu

Srpskaradikalnastranka najoštrije osuđuje najavljeni koncert koji predvodi Sergej Mihalok, autor nezvanične himne krvavih protesta na Majdanu koji otvoreno podržava ukrajinske neonaciste.

Mihalok poziva na svoj koncert i naglašava da će svaka kupljena ulaznica zapravo biti donacija za nabavku oružja za ukrajinske vojnike. U organizaciji ovog koncerta učestvuje nevladina organizacija „Čini dobro” čije su aktivnosti usmerene protiv Ruske Federacije i specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini.

Održavanje ovog koncerta u Srbiji je nedopustivo i srpski radikali pozivaju nadležne da zabrane održavanje ovog neonacističkog skupa u Beogradu.

Propagiranje svega što će biti na ovom koncertu u suprotnosti je sa zvaničnom politikom Republike Srbije ali, što je još važnije, suprotno je stavovima naroda u Srbiji. Promovisanje nacizma mora biti apsolutno zabranjeno. Ukronaciste ne bi trebalo nigde propagirati, pogotovo u Srbiji u kojoj većina naroda podržava specijalnu vojnu operaciju Ruske Federacije u Ukrajini, u Srbiji u kojoj je devedeset posto ljudi protiv uvođena sankcija Ruskoj Federaciji.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM