Igor Dujin izabran za predsednika Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Bečej

Izvršni odbor Srpske radikalne stranke imenovao je za predsednika Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Bečej četrdesetdevetogodišnjeg Igora Dujina, rođenog Novobečejca. Igor Dujin, ugledni uzgajivač konja, poznat širom profesionalnih i takmičarskih krugova u zemlji i regionu, od sada će voditi Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Novi Bečej. Dujin, kao dugogodišnji član Srpske radikalne stranke, poručio je „da je ovoj stranci pristupio zbog njenog predsednika Vojislava Šešelja i snažne nacionalne politike koju ova stranka zastupa već 33 godine na našoj političkoj sceni”.

– Kao novi predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Bečej fokusiraću se na našu lokalnu politiku, uz nameru da fokus našeg rada bude na skretanju pažnje na sve goruće probleme naše opštine. Iskoristio bih ovu priliku da kao predsednik novog odbora, koji je u formiranju, pozovem sve naše sugrađane da nam se priključe i da zajedno kreiramo daleko bolju i pošteniju životnu klimu u centru naše opštine, ali i svim okolnim selima. Siguran sam da ćemo uz ozbiljan i dostojan rad biti jedan od glavnih kandidata na predstojećim lokalnim izborima u Novom Bečeju, a za to mogu da garantujem sopstvenim i zajedničkim profesionalnim kapacitetima i dosadašnjim postignućima – istakao je Igor Dujin, predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Bečej.

Za potpredsednika Opštinskog odbora imenovan je Slobodan Svirčev, tridesetdvogodišnji instruktor vožnje iz Novog Bečeja.

– Osećao sam se izuzetno počastvovano kada su mi iz najviših stranačkih organa predložili da zauzmem poziciju potpredsednika Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Bečej. U meni se javila ogromna želja da se zajedno maksimalno aktiviramo i uradimo pravu stvar za sve nas koji živimo u opštini Novi Bečej. Očekujem da od narednih izbora postanemo parlamentarni u lokalnoj skupštini i da se naši predstavnici izbore za rešavanje mnogobrojnih problema koji muče sve nas koji živimo u Novom Bečeju – zaključio je Svirčev.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM