Ima li rešenja za probleme u Levosoju?

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke poziva opštinsku vlast u Bujanovcu da objasni stanovnicima sela Levosoje zašto nemaju osnovne uslove za život u 21. veku. Opštinska vlast mora da objasni žiteljima Levosoja zašto neće da im propisno uredi ulice, reši pitanje vodosnabdevanja, servisira javnu rasvetu i izgradi kanalizaciju. Bar toliko može! Neka predsednik opštine Bujanovac objasni žiteljima Levosoja gde i na šta troši njihov novac. Takvo stanje u Levosoju je prava slika i prilika nesposobne opštinske vlasti u Bujanovcu.

Nama, srpskim radikalima, neprihvatljivo je da o ovim problemima stanovnika Levosoja ćuti odbornik koji živi u tom selu. Reč je o odborniku Srpske napredne stranke. Odbornike sa liste SPS-a ne vredi ni spominjati, zato što na njih više niko ozbiljan i ne računa. Nama je neshvatljivo da pomenuti odbornik, kao i svi ostali, koji su dobili poverenje svojih komšija tako "hrabro" ćuti o ovim problemima. Odbornici koji se tako ponašaju morali bi znati da će ostati bez biračkog tela, jer ništa nisu uradili za meštane ni kada su mogli da urade.

Ne možemo se oteti utisku da nekome odgovara da u srpskim selima u okolini Bujanovca nema ni osnovnih uslova za život. Ne postoji nijedno srpsko selo u okolini Bujanovca u kome se nešto uređuje i gradi, osim uoči izbora.

Svi znamo da se ovi problemi mogu lako rešiti, samo da postoji malo dobre volje i sposobnosti kod bujanovačke vlasti, koje oni očigledno nemaju, jer da su imali i da su se potrudili, bar najosnovniji problemi bi odavno bili rešeni.

Struja, voda, asfalt, javna rasveta i kanalizacija nisu nikakav luksuz. Predsednik opštine bi trebalo da zna da su to osnovni uslovi za život u 21. veku. Dakle, ukoliko predsednik opštine nije sposoban da obezbedi ni osnovne uslove za život svim stanovnicima na teritoriji opštine podjednako, treba da podnese ostavku. U Levosoju žive pošteni, vredni i čestiti ljudi koji ne zaslužuju da budu građani drugog reda. Niko nema pravo da ih ponižava i da im otežava ionako težak život, a da im redovno naplaćuje poreze i druge dažbine.

Naš cilj je jasan. Mi želimo da svi nastave da žive tamo gde su im živeli dedovi i pradedovi.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM