Iz šupljeg u prazno!

Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne strankeosuđuje izjave narodnog poslanika Šaipa Kamberija o navodnoj diskriminaciji Albanaca koji žive u Preševskoj kotliniGrađanima Bujanovca je dosta praznih priča g. Kamberija i naprednjačkih ćutologa u bujanovačkoj skupštiniSvima je dobro poznato da je g. Kamberi bio predsednik opštine Bujanovac u dva mandata i da za opštinu Bujanovac i njene stanovnike nije uradio gotovo ništa. To se najbolje vidi u svim srpskim selima u bujanovačkoj opštini. Gotovo da nijedno srpsko selo nema asfalt, javnu rasvetu, vodovod i kanalizaciju. To je dokaz da je g. Kamberi krajnje loše radio posao predsednika opštine. Ujedno, takav odnos prema stanovnicima srpskih sela jasno pokazuje ko je nad kim vršio diskriminaciju. Ne može nas niko ubediti da za osam godina na čelu Bujanovca nije mogao urediti bar jedno srpsko selo. Takvim postupanjem on je slao jasnu poruku srpskom življu da se seli i da svoju budućnost traži na nekom drugom mestu. Ako to nije istina, postavlja se pitanje kako je mogao dozvoliti da hiljade njegovih sugrađana nastanjenih u srpskim selima živi u uslovima koji su daleko od 21. veka!

Umesto da obezbedi jednake uslove za život svim stanovnicima bujanovačke opštine, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost, on nije uradio gotovo ništa. Svi mladi ljudi u Bujanovcu zaslužuju miran i pristojan život. Nažalost, g. Kamberi se ne bori za to, nego skupštinsku govornicu koristi za širenje neistina, produbljivanje sukoba i predstavljanje Bujanovca u ružnom svetlu.

Mi, srpski radikali, uvereni smo da je to samo još jedan pokušaj ovog čoveka da skrene pažnju na sebe, jer on odavno nema šta da ponudi svojim sugrađanima. On je poverenje svojih sugrađana dobio da rešava njihove probleme i da im poboljša uslove života, a ne da priča prazne priče i podstiče sukobe i podele.

Ljudima koji žive bez posla ili od minimalnih plata i penzija nisu potrebni dodatni problemi i podele, jer svi stanovnici bujanovačke opštine muče istu muku  kako da prežive, kako da školuju svoju decu i da ih zadrže na svojim ognjištima! Ovakvim izjavama g. Kamberi šalje jasnu poruku da ne želi da rešava njihoveprobleme, nego da profitira na njihovim mukama, tj. da stekne jeftine političke poene.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM