Koliko nas košta i šta radi JKP „Beogradski metro i voz”

Naprednjački režim, kao i dosovski pre njih, nije uspeo da reši višedecenijski problem gradskog saobraćaja i parkinga u gradu Beogradu.

– Beograd kao metropola ne nudi adekvatno rešenje za organizovani prevoz građana, niti se radi na poboljšavanju uslova gradskog saobraćaja – rekao je Uroš Kršić, član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke i predsednik voždovačkih radikala.

Godinama smo svedoci nenamenskog trošenja budžetskih sredstava za ove namene, a beograđani su sve nervozniji kada u udarnim terminima relaciju od 5 kilometara prelaze za sat vremena.

– Beograd teži ka tome da se ubrzano razvija i kao takav, Grad mora organizovati javni saobraćaj na mnogo bolji način. Intenzivna gradnja, koju podržavamo, ne sme biti stihijska, mora da podrazumeva obezbeđivanje parking mesta i u sklopu novogradnje i u javnim parkiralištima – istakao je Kršić.

Srpska radikalna stranka osuđuje nemaran odnos gradskih vlasti i očigledno odsustvo namere da se konačno ispune predizborna obećanja za izgradnju metroa i modernizovanje gradskog prevoza.

Srpski radikali zahtevaju od nadležnih da obaveste javnost o tome šta tačno radi JKP „Beogradski metro i voz”, koliko ima zaposlenih i koliko se sredstava iz gradskog budžeta izdvaja za ovo JKP, čije rezultate ne vidi nijedan stanovnik našeg glavnog grada.

– Smatramo da na čelu Beograda moraju biti sposobni i odgvorni ljudi, a ne pozeri i prevaranti kao do sada. Znamo da su Beograd pljačkali svi, od dosmanlija preko raznih demokrata i sada naprednjaka – rekao je Kršić i dodao da Srpska radikalna stranka očekuje poverenje beograđana na narednim gradskim izborima zato što jedino srpski radikali imaju nekompromitovane, stručne, odgovorne i ozbiljne kadrove koji znaju probleme sugrađana, imaju rešenja i sigurno neće davati lažna obećanja, a uradiće ono što obećaju.

https://www.youtube.com/watch?v=8fIRIfFoi1o

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER