Miljan Damjanović: Radikali za ukidanje javnih izvršitelja po hitnom postupku

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović izjavio je danas da će se jedan od prvih zakona koje će radikali doneti, ako osvoje vlast na izborima 3. aprila, odnositi na ukidanje javnih izvršitelja.

Damjanović je u nastavku predizborne kampanje u beogradskoj opštini Zvezdara rekao da je više od 100.000 potpisa građana koji su podržali inicijativu radikala za ukidanje javnih izvršitelja, dovoljan razlog da Srpska radikalna stranka nastavi političku kampanju s tim ciljem.

"Ako dobijemo poverenje građana na izborima, po hitnom postupku ćemo ukinuti javne izvršitelje. Zakonom koji predlaže Srpska radikalna stranka niko više neće morati da se plaši da će mu iko ikad doći na kućni prag kako bi mu oteo krov nad glavom. Srpski radikali stoje iza svojih obećanja, zato 3. aprila očekujemo podršku građana", naveo je Damjanović.

Podsetio je da su radikali septembra prošle godine podneli Skupštini Srbije Predlog zakona o izvršenju i obezbeđenju kojim je predviđeno ukidanje javnih izvršitelja ali da je vladajuća većina odbila da predlog stavi na dnevni red skupštinskog zasedanja.

Komentari

0 KOMENTARA