Naprednjacima u Kraljevu je sve malo, na red su došle i banje

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo obaveštava javnost da je aktuelna vlast odlučila da je najbolje za sve nas da naše dve banje budu privatizovane. Ni manje, ni više, nego banje koje su decenijama privlačile turiste iz celog regiona – Mataruška i Bogutovačka banja. Istina, otišle su u propast, pa su tako prazne i puste povukle i propadanje samih naselja, a aktuelna vlast ne vidi da bi se tu bilo šta moglo popraviti, obnoviti ili uložiti, jer puniti svoje džepove je za ovu vlast najsigurnije.

Podsećanja radi, Mataruška banja je bila nadaleko poznata, pošto njena lekovita voda blagotvorno deluje na lečenje steriliteta i raznih reumatskih bolesti, dok se Bogutovačka pročula kao „banja za živce”, jer se lekovitost njene vode posebno pokazala kao lek za takva oboljenja, pa neki misle da bi bila posebno posećena posle ove pandemijske situacije.

Banje su bile manje posećene i slabije su poslovale godinama unazad, ali do ove vlasti nikome nije palo na pamet da nešto ovako uradi. Mi, srpski radikali, pitamo naprednjačku vlast da li se ovako brine o našim sugrađanima i ljudima koji su joj ukazali svoje poverenje, ili je ovo možda način na koji naprednjaci žele istim tim ljudima da izraze zahvalnost i poruče im da je i ovo sada za njihovo dobro. Ako to ljudi ne vide u ovom trenutku, bitno je da vide oni i da oni znaju, treba im SAMO verovati. Posle svega? Ovog puta će vam to teško proći, gospodo naprednjaci!

Mi, srpski radikali, još jednom opominjemo aktuelnu vlast da su ovde zbog naroda i da su voljom naroda tu gde su trenutno i podsećamo ih da to ne smeju da zaborave, a našim sugrađanima još jednom pokazujemo da smo mi tu baš zbog njih i da ćemo uraditi sve za interese naših sugrađana.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM