Novi Sad je za tradicionalne, porodične vrednosti i odlučno protiv gej brakova!

Gradski odbor Srpske radikalne stranke započeo je danas u Novom Sadu veliku akciju prikupljanja potpisa za peticiju protiv Predloga zakona o tzv. istopolnim zajednicama, kojim se legalizuju gej brakovi. Srpski radikali širom Srbije prikupljaju potpise za peticiju protiv skandaloznog Zakona o istopolnim zajednicama, a danas je akcijom kod Futoške pijace označen početak prikupljanja potpisa u Novom Sadu.

– Srpska radikalna stranka se najoštrije protivi donošenju ovog skaradnog zakona, zato što se on kosi sa porodičnim, tradicionalnim vrednostima našeg društva i države, zato što je protivan osnovnim postulatima vere svih tradicionalnih religija koje su zastupljene u Srbiji i zato što je ovaj zakon u suprotnosti sa Ustavom Republike Sbrije.

Predlog zakona o istopolnim zajednicama je neustavan, zato što Ustav definiše brak kao zajednicu muškarca i žene, a ne zajednicu dva muškarca ili dve žene. Skandalozno je to što ovaj predlog zakona ostavlja mogućnost usvajanja dece, time što bi jedan od partnera u istopolnoj zajednici postao hranitelj deteta – izjavio je na današnjoj konferenciji za medije Đurađ Jakšić, predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke i predsednik novosadskih radikala.

Jakšić je rekao da je Srbija danas na ivici demografskog sloma i umesto da naprednjački režim pokrene ozbiljnu i dugoročnu borbu za demografski oporavak Srbije, režim donosi izrazito depopulacioni zakon.

– Na svakom popisu nestane grad veličine Novog Sada ili Niša. Jedna smo od najstarijih nacija u Evropi, a bela kuga nas jede, sela su nam zaparložena i pusta, u proseku srpska porodica ima jedva jedno dete, a naprednjaci, preko nekadašnje perjanice dosmanlijskog režima Gordane Čomić, donose zakon o istopolnim zajednicama. Naprednjački režim koristi Gordanu Čomić za obavljanje najprljavijeg posla, za legalizaciju gej brakova u Srbiji – istakao je Jakšić.

Srpski radikali će u Novom Sadu prikupljati potpise za peticiju protiv legalizacije gej brakova svakodnevno na info-pultovima širom grada i u stranačkim prostorijama na Bulevaru Mihajla Pupina.

– Srpska radikalna stranka poziva sve Novosađane i ljude širom Srbije da potpišu peticiju protiv Predloga zakona o istopolnim zajednicama. Time ćemo poslati režimu snažnu i jasnu poruku da je srpska Atina i čitava Srbija za porodične, tradicionalne vrednosti, a odlučno protiv gej brakova – zaključio je Đurađ Jakšić.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM