Održana godišnja skupština srpskih radikala u Novom Sadu

U prisustvu 156 delegata iz čitavog grada, u svečanoj atmosferi Velike sale Skupštine grada Novog Sada, Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad održao je redovno godišnje zasedanje Skupštine za 2023. godinu, koja je počela intoniranjem stranačke himne „Sprem’te se, sprem’te, četnici”.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad pokazao je jedinstvo, snagu, veliku inicijativu i odlučnost u nameri da sprovede programske ciljeve i načela Srpske radikalne stranke.

Namera Gradskog odbora je da Srpska radikalna stranka ojača svoju stranačku infrastrukturu, podmladi, ali istovremeno i okupi sve one koji su spremni da se bore za ostvarenje naših programskih ciljeva i koji ideologiju srpskog nacionalizma nose u srcu.

– Mi smo u kampanji već godinu dana i tako će biti tokom čitave 2023, do dana održavanja lokalnih, pokrajinskih i vanrednih republičkih izbora. Iza nas je veoma težak period. U poslednjih petnaestak godina prošli smo bure i oluje, politički progon i golgotu, ali smo ostali živi. Živi smo, zato što nam je živa ideologija, čista kao suza i zato što smo mi srpski radikali satkani od najčvršćeg materijala. Uveren sam da naše vreme tek dolazi, da smo mi, srpski radikali, sposobni da se dignemo sa kolena i da ćemo, pre ili kasnije, ponovo biti strah i trepet na srpskoj političkoj sceni. Naš prioritetni cilj je da osnažimo Srpsku radikalnu stranku na teritoriji grada Novog Sada. Novi Sad je bio i ostaće najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji – istakao je Đurađ Jakšić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad.

Na Skupštini je jednoglasno izabrano deset novih članova Gradskog odbora, na mandatni period od godinu dana, koji su tom prilikom položili svečanu zakletvu.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM