Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Žitište održao godišnju skupštinu!

U sali Skupštine opštine Žitište, u prisustvu delegata i predstavnika najviših stranačkih organa, posle dvadeset godina, održano je zasedanje godišnje skupštine srpskih radikala u Žitištu. Prisutne je pozdravio predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Žitište Žarko Jokšić i otvorio radni deo sednice.

– Mi srpski radikali danas smo snažna opoziciona snaga u opštini Žitište i spremni smo na svaki kritiku i analizu rada opštinske vlasti. Spremni smo, imamo snage i kapaciteta da na sledećim lokalnim izborima postanemo deo Skupštine opštine i aktivno doprinesemo boljem životu svih nas. Ovim putem pozivam i obraćam se i svima onima koji su zainteresovani da nam se u toj borbi pridruže i doprinesu širenju programa i ideja Srpske radikalne stranke – poručio je prisutnim delegatima i gostima predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Žitište Žarko Jokšić.

Prisutnima se obratila i Marina Nedeljković, član Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke i poslanik Srpske radikalne stranke u Skupštini AP Vojvodine.

– Čestitamo predsedniku Opštinskog odbora Žitište, svim delegatima i novoizabranim članovima i želimo im uspeh u radu i u narednih godinu dana. Ponosni smo na svakoga ko je imao hrabrosti, snage i dostojanstva da nastavi da se bori za program i ideje Srpske radikalne stranke. Najviši stranački organi ponosni su na Opštinski odbor Žitište i verujem da svi zajedno imamo energiju da na predstojećim lokalnim izborima povratimo parlamentaran status u lokalnoj skupštini – istakla je Marina Nedeljković.

Koordinator Srpske radikalne stranke za Srednji Banat i potpredsednik Izvršnog odbora Vanja Božić se zahvalio svim prisutnim delegatima i najavio da će zajedno sa našim članovima i aktivistima već od danas krenuti u izbornu kampanju i borbu za bolje životne uslove u opštini Žitište.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM