POKRAJINSKI IZBORI: Naše crvene linije na Kosovu i Metohiji iscrtali su na Gazimestanu kosovski mučenici!

Đurađ Jakšić, prvi na listi kandidata za pokrajinske izbore na listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” i predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke poručio je na predizbornom skupu u prepunoj sali Simfonijskog orkestra u Nišu da samo najčvršće politički, ekonomski i vojno vezani za bratsku Rusiju možemo sačuvati Kosovo i Metohiju, odbraniti Republiku Srpsku, Vojvodinu i Rašku oblast.

– Pričaju nam priče o nekakvim našim crvenim linijama u vezi sa Kosovom i Metohijom. Crvene linije u vezi sa Kosovom i Metohijom nacrtali su i ispisali kosovski mučenici na Gazimestanu pre šest vekova. I knez Lazar, i Miloš Obilić, i Kosančić Ivan, i Toplica Milan, i devet Jugovića. Ne damo Kosovo i Metohiju. Ne damo svetu srpsku zemlju – poručio je Đurađ Jakšić i pozvao sve rodoljube da svoj glas daju srpskim radikalima i zaokruže broj 3, i na republičkim i na pokrajinskim izborima.

Komentari

0 KOMENTARA