Prazna predizborna obećanja naprednjaka skupo koštaju građane

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo podseća javnost da Srpska radikalna stranka u Kraljevu postoji zbog naših sugrađana i da je jedina prava opoziciona partija i alternativa naprednjačkoj vlasti. Glavni cilj i zadatak srpskih radikala je da rade za interese građana. Naš posao je da pratimo i ukazujemo na goruće probleme na teritoriji Kraljeva, odnosno svake mesne zajednice, da to predočimo gradskoj vlasti i da uradimo sve što je u našoj moći da građanima Kraljeva omogućimo lakši i bolji život.

– Srpski radikali podsećaju gradsku vlast na obećanja data u toku kampanje, na radove sa kojima se tada krenulo. Zašto se sa njima stalo odmah nakon izbora? Da li znaju koliko je ulica koje nisu urađene, koliko postoji mesta koja su bez rasvete? Da li su zaboravili na ulice u kojima su počeli sa radom, pa nakon nekoliko metara puta stali sa radovima? Da li misle da je meštanima dobro sa takvim putevima i da su im pomogli time što su za vreme kampanje odradili trećinu ili deo jedne ulice i ostavili i taj posao i ulicu nedovršenu? Da li misle da meštani, na primer Mesne zajednice Leševo, naselja Ribnica, u Četvrtoj ulici ili Ulici Ive Andrića, uživaju ili se muče sa takvim putevima koje moraju svakodnevno da koriste? – istakla je Violeta Petrović, tehnički sekretar Raškog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo će ukazivati na svaki problem koji muči naše građane i tražiće njegovo rešenje. Mi srpski radikali smatramo da je bezbedan i kvalitetan život svakog našeg građanina na prvom mestu, a mi ćemo se truditi da im to i omogućimo. Predlažemo gradskoj vlasti da to i njima treba da bude na prvom mestu.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM