Predsednik Izvršnog odbora SRS Đurađ Jakšić obišao Rasinski okružni odbor

Predsednik Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke i pokrajinski poslanik u
Skupštini AP Vojvodine Đurađ Jakšić je u nedelju 18. 10. 2020. godine posetio Rasinski okružni odbor. U sedištu Okružnog obora u Kruševcu gospodin Đurađ Jakšić zajedno je sa predsednikom Okružnog odbora Dejanom Marinkovićem održao sednicu Okružnog i Gradskog odbora SRS.

U razgovoru sa funkcionerima i članovima Okružnog i Gradskog odbora Đurađ Jakšić je konstatovao da se, posle iznenađujuće loših izbornih rezultata, stanje u odborima Srpske radikalne stranke na terenu konsoliduje. On je istakao zabrinutost za aktuelnu političku situaciju u Srbiji i dodao da će u narednom periodu nastaviti da obilazi sve okružne odbore Srpske radikalne stranke u Srbiji.

Predsednik Rasinskog okružnog odbora Dejan Marinković dodao je da je zadovoljan
posetom predsednika Izvršnog odbora i da, iako je gubitak parlamentarnog statusa
otežao funkcionisanje stranke, ne smemo zaboraviti našu obavezu i zadatak da se još jače fokusiramo na rešavanje problema naših sugrađana, kojih nažalost ima previše. On je u otvorenom razgovoru sa predsednikom Izvršnog odbora dodao da će u narednom periodu obići sve opštinske odbore u Rasinskom okrugu i istakao da je primarni zadatak formiranje svih mesnih odbora i jačanje stranačke infastrukture. Uz to je takođe dodao da će Srpska radikalna stranka, kao jedina opoziciona stranka u Kruševcu nastaviti da bude na raspolaganju svim našim sugrađanima, kako bi im poboljšali kvalitet života u našem gradu.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM