Ratko Mladić je srpski heroj!

Rukovodstvo Srpske radikalne stranke nije ni najmanje iznenađeno sramnom drugostepenom presudom izrečenom slavnom srpskom generalu Ratku Mladiću. Presuda kojom je Mladić osuđen na kaznu doživotnog zatvora prati kontinuitet antisrpskog delovanja Haškog tribunala i njegovog pravnog naslednika, Mehanizma za međunarodne krivične sudove, i nedvosmisleno pokazuje da su ove institucije delovale isključivo sa namerom ostvarenja političkih ciljeva Evropske unije i NATO pakta, bez spremnosti da služe dokazivanju istine i ostvarenju interesa pravde.

Srpski radikali su potpuno uvereni u Mladićevu nevinost po svim tačkama optužnice i neizmerno zahvalni zbog ogromne žrtve koju je položio u borbi za odbranu srpskih teritorija i srpskog naroda nastanjenog na levoj obali Drine. Nema sumnje da će, uprkos sramnoj presudi izrečenoj po direktivi zapadnih sila, Ratko Mladić u srpskom narodu ostati zapamćen kao veliki heroj, istinski patriota i nepokolebljivi borac protiv islamskog fundamentalizma!

Nepravedna i neutemeljena drugostepena presuda Mehanizma za međunarodne krivične sudove u predmetu Mladić uperena je protiv celog srpskog naroda i ima za cilj destabilizaciju Republike Srbije i stvaranje osnova za ukidanje Republike Srpske. Svesni postojanja zapadne antisrpske agende, srpski radikali nastavljaju svoju borbu za širenje istine – da u Srebrenici nije bilo genocida!

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM